Nieuws

overzicht:  volledig / samenvatting

INDRUKWEKKEND AFSCHEID VAN WIES DE VROUW VAN ONZE EREVOORZITTER JO EVERS

Posted by [email protected] on 22 februari, 2018 om 8:40
Donderdag hebben we onder grote belangstelling in een indrukwekkende dienst afscheid genomen van Wies, de vrouw van onze erevoorzitter Jo Evers. Aanwezig van DE MIJNSTREEK hierbij waren voorzitter Theo Lemmens, de bestuurs- en ereleden Jos Jaeqx en Fred Lucassen, alsmede erelid Piet van Bree. Tevens was voormalig lid Theo Berendse uit Hoensbroek erbij. Omdat het heel erg druk was, hebben we niet al diegenen die aanwezig waren goed kunnen zien. Als er dus nog iemand er geweest is en we niet genoe... Lees de volledige post »

NIEUWS OP DONDERDAG

Posted by [email protected] on 22 februari, 2018 om 8:30
NIEUWS OP DONDERDAG. We het fijn vonden dat FRANK HALMANS dinsdag ook aanwezig was en aan de training meedeed. ROBIN volgende week zaterdag al voor de 3e achtereenvolgende keer een wedstrijd mag leiden in de 3e Divisie. TOM helaas nog altijd geblesseerd is en voorlopig nog niet in actie kan komen. Hij hier erg de pest over in heeft. Piet den Uijl zondag in de ochtend eerst een cursist van de verenigingsscheidsrechtercursus gaat begeleiden in Kerkrade en in de middag zelf de fluit ter hand neemt ... Lees de volledige post »

SPELREGELVRAAG (11)

Posted by [email protected] on 22 februari, 2018 om 8:15
SPELREGELVRAAG (11) (192). Op het moment dat een speler binnen het speelveld voorbij komt gelopen, gooit een wisselspeler vanaf de bank een voorwerp naar deze speler. Hoe hervat de scheidsrechter het spel nadat hij dit heeft onderbroken en de gooiende speler de rode kaart heeft getoond ? A. Met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de bal was toen het spel werd onderbroken. B. Met een indirecte vrije schop op de plaats waar de speler geraakt werd. C. Met een indirecte vrije schop op de plaats... Lees de volledige post »

TOMMIE COLEN BEHAALD KNVB DIPLOMA ASSISTENT-SCHEIDSRECHTER!

Posted by [email protected] on 22 februari, 2018 om 1:55

Wij feliciteren Tommie Colen met het behalen van zijn diploma als assistentscheidsrechter! Op de foto staat hij met KNVB docent Hennie de Graaf! 


VOETBALAGENDA VRIJDAG EN ZATERDAG

Posted by [email protected] on 21 februari, 2018 om 11:00
VOETBALAGENDA # VRIJDAG 13.00u. LOTING 1/8 FINALES EUROPA LEAGUE, EREDIVISIE 20.00u. FC Groningen - NAC Breda, JUPILER LEAGUE 20.00u. 8 wedstrijden w.o. NEC Nijmegen - Fortuna Sittard en MVV Almere City FC, EREDIVISIE VROUWEN 19.30u. Laatste speelronde 4 duels, EREDIVISIE ZAALVOETBAL 6 wedstrijden # ZATERDAG EREDIVISIE 4 wedstrijden w.o. om 20.45u. VVV Venlo - Vitesse, EREDIVISIE JO19 2 duels, 2e DIVISIE 9 duels, 3e DIVISIE Zat. 9 duels w.o. ACV Assen - Jong Groningen met Robin Hensgens als sc... Lees de volledige post »

AANSTELLINGEN ZAALVOETBAL MAANDAG 26 FEBRUARI

Posted by [email protected] on 21 februari, 2018 om 10:35
AANSTELLINGEN ZAALVOETBAL MA. 26 FEB. GELEEN GLANERBROOK 20.00u. ZVV Awt Gelaen 1 - Neerbeek/Bandence.Ge.1 SR RON BEMELMANS # MAASTRICHT DAALHOF 19.30u. DBSV 1 - Neerbeek/Bandence.Ge 2 SR THEO LEMMENS, 20.30u. ZVVM/Campus 2 - ZVV Gulpen/Galouppe 1 SECR. THEO LEMMENS # 20.30u. De Gastronoom 1 - 't Brokske/Eetcafe DKW RA DENNIS WETZELAAR #

AANSTELLINGEN ZAALVOETBAL ZATERDAG 24 FEBRUARI

Posted by [email protected] on 21 februari, 2018 om 10:30
AANSTELLINGEN ZAALVOETBAL ZAT. 24 FEB. BEEK DE HAMEN 18.30u. Neerbeek Bandence.Ge. 2 - ZVV Mestreech 1 SR RON BEMELMANS # BORN HET ANKER 19.00u. ZVV Bron 2 - SV Brunssum 1 SR BEN LAMMERS, 20.00u. FC RIA 1 - GSV '28 1 SR BEN LAMMERS # BRUNSSUM RUMPEN 19.00u. Koutenveld 3 - Koutenveld 2 SR JO NOORTMAN # KERKRADE ROLDUC 19.00u. Marathon/Miniware 1 - De Keelkampers/Jo ten Oever 4 SR JEU VAN DE BOSCH #

AANSTELLINGEN ZONDAG 4 MAART

Posted by [email protected] on 21 februari, 2018 om 10:15
AANSTELLINGEN ZO. 4 MRT. 14.30u. Geldrop - v.v. Schaesberg MARCO BOS, BSV/Limburgia - Scharn ROGER WILBRINK, Walram - RVU MARVIN LAHAYE, Baarlo - SV Laar THEO LEMMENS, Passart/VKC - Rood Groen PIET DEN UIJL, TSC'04 -Hegelsom RON BEMELMANS, RKUVC - FC Gulpen FRANK HALMANS. Heeft u ook een aanstelling gekregen, geef hem dan aan ons door voor plaatsing hierbij. Alvast bedankt.

AANSTELLINGEN ZATERDAG 3 MAART

Posted by [email protected] on 21 februari, 2018 om 10:05
AANSTELLINGEN ZA. 3 MRT. JEUGD 11.45u. Bekkerveld JO13 - Scharn JO13 SB FRED LUCASSEN,13.00u. DVO JO15 - Spcl. Susteren JO13 DENNIS WETZELAAR. SENIOREN 3e DIVISIE Zat. 14.30u. Jong FC Volendam - VVOG Harderwijk SR ROBIN HENSGENS #

NIEUWSFEITEN

Posted by [email protected] on 19 februari, 2018 om 8:20
NIEUWSFEITEN. MARCO de koppositie in onze EREDIVISIE TOTOPOOL nu moet delen met DENNIS die hem weer ingehaald heeft. Wedstrijduitslagen voorspellen toch lastig blijkt in de praktijk. Wij dachten dat er bij de reserveteams een inhaalprogramma was met maar enkele duels, maar het was een vol programma. Toen we het programma op het laatst nog kregen zagen we ook dat een aantal leden nog een aanstelling had gekregen. Jammer dat ze ons dit niet hebben laten weten voor een tijdige vermelding op de sit... Lees de volledige post »

TUSSENSTAND DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL

Posted by [email protected] on 19 februari, 2018 om 8:00
Na 24 speelronden is de stand in DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL als volgt : 1.MARCO BOS 113P.+3 DENNIS WETZELAAR 113P.+4. 2. TEI ICKENROTH 107P.+3. 3. MIKE JANSSEN 106P.+3 FRED LUCASSEN 106P.+3 MICHEL LAHAYE 106P.+3 MARVIN LAHAYE 106P.+5. 4. FRANS WETZELAAR 104P.+5. 5. THEO LEMMENS 97P.+4. 6. ROGER WILBRINK 95P.+5. 7. TOM DRAGSTRA 68P.+0. 8. NICO VELTROP 55P.+0. De prognoses voor speelronde 25 uiterlijk inleveren bij Marvin nu komende vrijdag 19.45 uur.

BEZOEKERSAANTALLEN COVS SITE

Posted by [email protected] on 19 februari, 2018 om 4:10

NIEUWSBULLETIN

Posted by [email protected] on 16 februari, 2018 om 9:15
NIEUWSBULLETIN. Tot vanavond 19.45 uur heeft u nog de tijd, als u tenminste meespeelt om uw prognoses in DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL naar MARVIN te sturen. TOM nog altijd geblesseerd is en het alles veel langer duurt als hij gedacht had. Voor MARCEL is het seizoen ook voorbij want hij liet weten definitief niet meer voor de rest van de competitie in actie te kunnen komen. PIET Den UIJL zondag altijd wint, ongeacht de uitslag van RODA JC - FC Utrecht. Of als fan van FC Utrecht, of als inw... Lees de volledige post »

BIJPRATEN

Posted by [email protected] on 15 februari, 2018 om 11:10
VAN DE REDACTIE. Regelmatig laten wij via deze rubriek van ons horen. En dat is ook hard nodig vinden wij. Bij ons heerst de indruk dat meerdere leden onze website niet of onvoldoende lezen. En dat is zeer jammer. Als men eens wist hoeveel moeite wij dagelijks doen en tijd investeren mbt tot de site. Vaker zien we ook op onze DE MIJNSTREEK APP vragen voorbij komen waarvan men het antwoord al eerder op de site had kunnen lezen of terugvinden. Men kiest dan voor de gemakkelijkste weg via de APP. O... Lees de volledige post »

JOS JAEQX BENOEMD TOT ERELID VAN DE MIJNSTREEK!

Posted by [email protected] on 15 februari, 2018 om 9:05

JOS JAEQX BENOEMD TOT ERELID VAN DE MIJNSTREEK!

Onze penningmeester JOS JAEQX werd tijdens de Nieuwjaars-bijeenkomst niet alleen gehuldigd vanwege zijn 25-jarig bestuurs lidmaatschap maar tevens benoemd tot ERELID van onze vereniging. Daarnaast ontving hij nog de gouden speld van de COVS.

Tevens kreeg hij nog 2 oorkondes uitgereikt door voorzitter Theo Lemmens voor deze 2 mijlpalen. En dat heeft hij na zoveel jaren trouwe dienst ook echt verdiend. Helaas kon zijn vrouw MIA niet aa...

Lees de volledige post »

NIEUWSBERICHTEN

Posted by [email protected] on 15 februari, 2018 om 8:15
NIEUWSBERICHTEN. Het bezoek aan de training op aswoensdag ons toch wat is tegengevallen. Zou het soms aan de andere trainingsdag liggen ? Er werd wel langer doorgetraind als eerst gepland was, maar dat kwam waarschijnlijk ook omdat men het zo leuk vond om te voetballen tegen de dames van RKHBS. Dat was weer eens iets anders. Na afloop was het nog lang gezellig in de kantine met de dames van RKHBS erbij. En er werden ook nog volop braadharingen en andere haringen met brood en uien gegeten. Dan zi... Lees de volledige post »

SPELREGELVRAAG (10)

Posted by [email protected] on 14 februari, 2018 om 10:50
SPELREGELVRAAG (10) (190). Het spel is onderbroken voor een hoekschop. Een wisselspeler die in de rust, zonder toestemming van de scheidsrechter zijn team heeft gecompleteerd, voert de spelhervatting uit. De bal komt bij een medespeler, die de bal in het doel kopt. Op dat moment constateert de scheidsrechter dat de wisselspeler zich zonder zijn toestemming op het speelveld bevind. Hoe reageert de scheidsrechter ? A. Hij laat de hoekschop overnemen. B. Hij laat de hoekschop overnemen en geeft de ... Lees de volledige post »

NIEUWS OP ASWOENSDAG

Posted by [email protected] on 14 februari, 2018 om 5:05
NIEUWS OP ASWOENSDAG. Om te beginnen feliciteren we nog RINUS GEERSSEN met zijn 78ste verjaardag afgelopen maandag 12 februari. Vanavond is zoals wel bekend de wekelijkste training op dezelfde tijd als anders. Wel wat korter als normaal. Eerst een half uur echt trainen en daarna ongeveer nog 30 minuten voetballen. Als men dat tenminste volhoud na de carnaval ! Aangemeld hebben zich op dit moment al LUC, MARVIN, THEO, TOMMIE, DENNIS en RAYMOND. En nog amper afmeldingen gelukkig tot nu toe. Maar ... Lees de volledige post »

VOORMALIG DE MIJNSTREEKLID MARTIEN MARTENS OVERLEDEN

Posted by [email protected] on 9 februari, 2018 om 5:30
VOORMALIG DE MIJNSTREEKLID MARTIEN MARTENS OVERLEDEN. Voormalig De Mijnstreeklid Martien Martens uit Heerlen is afgelopen dinsdag op 86 jarige leeftijd overleden. Hij was vroeger scheidsrechter bij de senioren op het veld en later ook nog jaren lid van de scheidsrechterscommissie in de voormalige regio 5 en rapporteur. Verder deed hij altijd fanatiek mee bij de kaartavonden van onze vereniging. Zijn crematie is op dinsdag 13 februari om 12.30 uur in de aula van het crematorium Heerlen, gelegen a... Lees de volledige post »

AANSTELLINGEN ZATERDAG 24 FEBRUARI

Posted by [email protected] on 7 februari, 2018 om 8:35
AANSTELLINGEN ZA. 24 FEB. SENIOREN 2e DIVISIE 15.30u. Rijnsbugse Boys - FC Lienden 1e ASR M.B., 3e DIVISIE Zat. 14.30u. ACV Assen - Jong Groningen SR ROBIN HENSGENS, 15.00u. ASWH - Scheveningen ASR1 RAYMOND BEIJER. JEUGD 15.30u. CaesarJO15 - Gr. Ster JO15 Begeleider SR MARVIN LAHAYE #

Rss_feed