Nieuws

overzicht:  volledig / samenvatting

AANSTELLINGEN DONDERDAG 2, ZATERDAG 4 MEI

Posted by [email protected] on 19 april, 2019 om 18:35
# AANSTELLINGEN SENIOREN # DO. 2 MEI 20.00u. Kakertse Boys - Kerkrade West (kelderduel) FRANK HALMANS # za. 4 MEI JEUGD 13.15u. Groene Ster JO15 -Helden JO15 DENNIS WETZELAAR, SENIOREN 14.30u. 1e Kl ZA Zwaluwen - Smitshoek ASR1 TOMMIE COLEN #

AANSTELLINGEN ZONDAG 5 MEI

Posted by [email protected] on 19 april, 2019 om 18:30
# AANSTELLINGEN ZONDAG 5 MEI SENIOREN # 14.30u. 1e Kl. SV TOP Oss - Juliana '31 Malden (topper) ASR2 TOMMIE COLEN, res. 1e kl. 120..0u. Spcl. Susteren 2 - Scharn e LUC VEKENS, res. 3e kl. 9.45u. RKVVM 3 - SVN 2 JORDI van DRONGELEN #

NIEUWSFLITSEN

Posted by [email protected] on 19 april, 2019 om 2:50
# NIEUWSFLITSEN # Allereerst feliciteren we JOEY HIRSCH met zijn 29ste verjaardag op zaterdag 20 april # Dan hebben we het activiteitenoverzicht op de homepage weer aangepast # Verder wensen we ROBIN veel succes en plezier toe bij het FUTURE toernooi in Amsterdam als scheidsrechter en VAR ! # Dan hopen we nog altijd op meer info van onze leden en andere websitebezoekers voor leuke onderwerpen, artikelen, nieuwtjes e.d. om op de site te vermelden # Geniet verder van het mooie weer, dat doen wij o... Lees de volledige post »

BRAINSTORMEN (10)

Posted by [email protected] on 18 april, 2019 om 11:45
# BRAINSTORMEN (10) # Bij deze laatste aflevering van deze rubriek is de bedoeling dat onze website bezoekers deze invullen. Wij zien u bijdrage graag tegemoet #

NIEUWSSHOW

Posted by [email protected] on 18 april, 2019 om 7:30
# NIEUWSSHOW # De scheidsrechters uit de groepen C en D bij de jeugd en uit de groepen E en F bij de senioren gisteren de tussenstand van de rapportage gekregen hebben. Al geeft die met zo weinig rapporten wel geen brede kijk op alle verrichtingen van de scheidsrechters # We een aantal leden gevraagd hebben over een van de opleidingsactiviteiten waaraan men laatst heeft deelgenomen een klein artikel voor op de site te schrijven. Zodra die binnen zijn gekomen plaatsen we die. Diegenen die we gevr... Lees de volledige post »

DATUMANALYSE

Posted by [email protected] on 17 april, 2019 om 8:50
# DATUMANALYSE # De eerstvolgende belangrijke activiteit is de distritsvergadering van de COVS Zuid 2 op maandag 29 april in het home van de groep Weert. Daar wordt o.a ook het miniveldvoetbalkampioenschap van District zuid 2 van dit jaar besproken. Aan de beurt is de groep Sittard/Geleen om het te organiseren, maar die hebben op 24 april hun jaarvergadering en op de agenda staat daar dan o.a. het punt opheffen van de vereniging. Nu zal dat wel niet op stel en sprong gebeuren en denken we dat z... Lees de volledige post »

NIEUWSTREIN

Posted by [email protected] on 17 april, 2019 om 3:40
# NIEUWSTREIN # De paasbijeenkomst van DE MIJNSTREEK gisteren erg gezellig was en druk bezocht werd. We zagen gelukkig ook leden die er langere tijd niet geweest waren zoals JOS, ROBIN, LORENZO en TEI. Er werd gekozen om geen activiteiten te doen deze avond, maar uiteraard met z'n allen naar Juventus tegen Ajax te gaan kijken. Dat lag voor de hand. Tussendoor genietend van paaseieren, chocoladeeitjes en zelfs snacks vanwege de uitzonderlijke prestatie van Ajax. Ook kon iedereen zijn prognoses ov... Lees de volledige post »

AANSTELLINGEN SENIOREN ZONDAG 28 APRIL

Posted by [email protected] on 16 april, 2019 om 8:05
# AANSTELLINGEN SENIOREN # INHAAL ZO. 28 APRIL # 14.30u..1/4 Finale Beker Zuid 2 Minor - SV TOP ASR1 TOMMIE COLEN, 2e Kl.SV Simpelveld - GSV '28 MARCO BOS, Gestel - Mierlo Hout TOM DRAGSTRA , Neerkandia - FC Cranendonck FRANK HALMANS #

DE QUOTE VAN PIET (11)

Posted by [email protected] on 16 april, 2019 om 7:55
# DE QUOTE VAN PIET (11) # Eindelijk weer eens een potje voetbal in de 4e klasse B. Geuldal - Kakertse Boys stond op het affiche en deed me denken aan Frater Fernantius uitgebeeld door Wim Sonneveld in een ver verleden. Mot je nog peul ?, zeggen ze bij ons in Schin op Geul. Voor het eerst had ik een begeleider die wel kwam en in de persoon van Jos Dijk tref je wel een liefhebber van voetbal en ook een gezellige prater. Rond half vier werd er op de deur geklopt met de mededeling dat de spelers al... Lees de volledige post »

BRAINSTORMEN (9)

Posted by [email protected] on 16 april, 2019 om 7:55
# BRAINSTORMEN (9) # WIJ HOLLEN OF STAAN SITL, DA'S NAAR GELANG MEN WIL. WIJ MOETEN WEG OF KOMEN AAN, OM DAN MAAR WEER OP HOL TE SLAAN ! # 'K VOEL MIJ VANDAAG EEN BEETJE 'APPARAAT ', TE SNEL, TE FEL, TE VROEG, TE LAAT. IK MOET NU EVEN SCHAKELEN , MISSCHIEN WAT MINDER KAKELEN. EEN MENS IS HOE DAN OOK GEEN AUTOMAAT ! #

NIEUWSSTAND

Posted by [email protected] on 16 april, 2019 om 3:35
# NIIEUWSSTAND # TOM, gisteravond in Zeist zijn SO1 diploma uitgereikt heeft gekregen, waarmee wij hem van harte feliciteren # De afsluiting van de pupillencursus gisteren goed verlopen is hebben we vernomen. We danken vooral MARTIJN en RAYMOND voor hun grote inbreng hierbij en MARVIN, JORDI en DAVID daarnaast voor de ondersteuning # We blij zijn dat PIET den UIJL wekelijks een rubriek verzorgd voor de site, dat houd hem levendig en daarvoor onze dank # De SO2 cursus maandag in Weert afgesloten... Lees de volledige post »

RICHARD LIESVELD STOP PER DIRECT ALS SCHEIFDSRECHTER

Posted by [email protected] on 15 april, 2019 om 8:55

Richard Liesveld stopt per direct als scheidsrechter. Na een lange en intensieve periode van revalidatie is de 45-jarige Liesveld er niet in geslaagd om voldoende te herstellen van zijn rugblessure en terug te keren als scheidsrechter. De laatste wedstrijd onder zijn leiding was het duel tussen SC Cambuur en NAC Breda op 25 november 2016.


Bekerfinale

Liesveld begon in 1990 als scheidsrechter in het amateurvoetbal. In 2000 promoveerde hij naar de C-lijst van het ...

Lees de volledige post »

5 VRAGEN AAN JULIAN HALMANS

Posted by [email protected] on 15 april, 2019 om 8:50

JULIAN HALMANS AAN HET WOORD


WAT IS JE VOETBALVERLEDEN GEWEEST TOT NU TOE ?

Ik heb vanaf mijn 7e tot mijn 12e bij SVN Landgraaf gevoetbald. Hiervan heb ik twee seizoenen gevoetbald en de rest van de tijd was ik doelman. Bij de JO11 zijn we een keer kampioen geworden.


HOE BEN JE ER TOE GEKOMEN OM SCHEIDSRECHTER TE WORDEN ?

Mijn vader is scheidsrechter en ik ging vaak met hem mee naar zijn wedstrijden. Ik vond het leuk om t...

Lees de volledige post »

NIEUWSPOST

Posted by [email protected] on 15 april, 2019 om 4:40
# NIEUWSPOST # De laatste rapporteur bij de jeugd in zuidelijk Limburg, ons voormalig lid Nico Veltrop er aan het einde van het seizoen ook mee gaat stoppen. Gisteren was hij nog ASR bij zijn club Voerendaal # JULIAN de 5 vragen die we gesteld hebben aan hem beantwoord heeft en aan ons toegestuurd. We hebben het al met een mooie actiefoto erbij van hem op de site gezet. Julian, bedankt voor de moeite en succes verder met het fluiten # We het fijn vinden dat er vandaag zo een mooi weer is als de ... Lees de volledige post »

TUSSENSTAND DE MIJNSTREEK EREDIVISIETOTO

Posted by [email protected] on 14 april, 2019 om 14:35
# TUSSENSTAND DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTO # ROGER heeft de toppositie terug veroverd op DENNIS en weer een kleine voorsprong genomen. DENNIS had echt een off day en zijn vader FRANS werd voor de 3e keer weekwinnaar met liefst 65 punten. Daar staken de 31 van Dennis schril bij af. Vader en zoon MARVIN en MICHEL zitten er nu ook kort achter. De actuele stand : 1. ROGER 1 1117P. 2. DENNIS 1115P. 3. MARVIN 1106P. 4. MICHEL 1104P. 5. JOHAN 1097. 6. FRED 1086P. 7. MARCEL 1080P. 8. TEI P. 9. FRANS 10... Lees de volledige post »

NIEUWSBLAD

Posted by [email protected] on 12 april, 2019 om 8:20
# NIEUWSBLAD # Vandaag begint de nieuwe speelronde in de eredivisie en kunt u uw prognoses voor onze DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL weer insturen # Met Pasen er op zaterdag een inhaalprogramma is zowel bij de jeugd als senioren # De zaalvoetbalcompetitie bijna afgelopen is en onze leden dit weekeinde de laatste wedstrijden hierbij fluiten # Komende dinsdag er 2 activiteiten zijn bij DE MIJNSTREEK. Namelijk eerst TRAINEN en daarna de PAASVIERING. Een reden te meer om allen dan ook in grote get... Lees de volledige post »

NIEUWS OP DONDERDAG

Posted by [email protected] on 11 april, 2019 om 5:50
# NIEUWS OP DONDERDAG # THEO ons liet weten dat hij op 20 mei geopereerd wordt en dan een nieuwe knie krijgt. Wij wensen hem heel veel succes toe hierbij en daarna een voorspoedig herstel # Vandaag is de 2e inhaal speelronde midweeks. Er staan een 40tal duels gepland, waar ook een aantal van onze leden bij zijn aangesteld. Zie hiervoor de rubriek AANSTELLINGEN # Wat die aanstellingen betreft willen wij u opnieuw vragen om die van u bij de jeugd en senioren tijdig aan ons door te geven met speel... Lees de volledige post »

BRAINSTORMEN (8)

Posted by [email protected] on 10 april, 2019 om 14:00
# BRAINSTORMEN (8) # ER IS ZOVEEL VERDRIET, ONWAARHEID EN BEDROG. IK VRAAG MIJ WEL ES AF, WAT WILLEN DIE BLOEMEN TOCH ? # WIJ ZULLEN MOETEN KIEZEN, DE WAARHEID OF DE SCHIJN, JE KUNT JEZELF VERLIEZEN, DOOR NOOIT JEZELF TE ZIJN ! #

NIEUWSKRANT

Posted by [email protected] on 10 april, 2019 om 11:55
# NIEUWSKRANT # We het activiteitenoverzicht op de homepage weer hebben aangepast # Als u komende maandag zich verveeld en niets te doen heeft kunt u zich nog opgeven om als coach te fungeren bij de praktijkwedstrijden van de cursisten bij de pupillencursus bij Sporting Heerlen. We kunnen elke hulp goed gebruiken # TOMMIE aangesteld is als assistentscheidsrechter bij de 1/2 finalewedstrijd van de beker in Zuid 2 op zondag 28 april tussen Minor en SV TOP # Twee leden de afgelopen tijd DE MIJNSTRE... Lees de volledige post »

AANSTELLINGEN SENIOREN PAASZATERDAG 20 APRIL

Posted by [email protected] on 9 april, 2019 om 8:30
# AANSTELLINGEN # INHAAL SENIOREN PROGRAMMA PAASZATERDAG 20 APRIL # 2e Divisie 15.30u.FC Lienden - Kozakken Boys ASR1 RAYMOND BEIJER, HFD KL A ZA 14.30u. SC Feyenoord Rotterdam - FC 's Gravenzande ASR2 DELANO KUSTERS (debuut in de hoofdklasse), 18.00u. Jong FC Den Bosch - Rijnvogels Katwijk ASR1 TOMMIE COLEN, (debuut in de hoofdklasse), HFD KL A ZO 18.00u. AWC Wijchen - De Bataven Bemmel o.Gendt ASR1 DAVID KLOEKKE, HDF KL B ZO 18.00u. Unitas Gorinchem - Baronie Breda (topper) ASR1 WESLEY VELD... Lees de volledige post »

Rss_feed