Nieuws

overzicht:  volledig / samenvatting

DE MIJNSTREEK NIEUWSBERICHTEN

Posted by [email protected] on 9 december, 2018 om 14:55
# DE MIJNSTREEK NIEUWSBERICHTEN # We krijgen er vanaf 1 januari 2019 een nieuw lid bij in de persoon van de pas 13 jarige JULIAN HALMANS. Hij is de zoon van ons lid FRANK en volgt momenteel de pupillen cursus waarvan zaterdag de 2e lesdag is. Hij fluit al enige tijd jeugdwedstrijden bij de jongste jeugd van SVN. Zo een jong lid hebben we nog nooit gehad, menen we. Hij heeft al eens meegetraind bij ons. Wij heten en hem van harte welkom en zijn vader zal wel goed op hem passen denken we zo # Dins... Lees de volledige post »

DE MIJNSTREEK NIEUWSBERICHTEN

Posted by [email protected] on 9 december, 2018 om 14:55
# DE MIJNSTREEK NIEUWSBERICHTEN # We krijgen er vanaf 1 januari 2019 een nieuw lid bij in de persoon van de pas 13 jarige JULIAN HALMANS. Hij is de zoon van ons lid FRANK en volgt momenteel de pupillen cursus waarvan zaterdag de 2e lesdag is. Hij fluit al enige tijd jeugdwedstrijden bij de jongste jeugd van SVN. Zo een jong lid hebben we nog nooit gehad, menen we. Hij heeft al eens meegetraind bij ons. Wij heten en hem van harte welkom en zijn vader zal wel goed op hem passen denken we zo # Dins... Lees de volledige post »

DE MIJNSTREEKNIEUWS

Posted by [email protected] on 9 december, 2018 om 2:45
# DE MIJNSTREEKNIEUWS # Enkele cursusdata # Op zaterdag 15 december is de 2e lesdag van de pupillencursus bij Spcl. Leeuwen waaraan JULIAN de zoon van ons lid FRANK H. deelneemt # Op donderdag 10 januari in het nieuwe jaar is in het home van de groep Weert de evalutie van de eerste seizoenshelft van de begeleiders van District Zuid 2. Van ons is MARVIN daarbij aanwezig # En op zaterdag 19 januari is er in het home van de groep Eindhoven een bijeenkomst van de coaches en scheidsrechters van het ... Lees de volledige post »

VOETBALAGENDA DEZE WEEK

Posted by [email protected] on 7 december, 2018 om 10:55
# VOETBALAGENDA DEZE WEEK # MAANDAG Keuken Kampioen Divisie 20.00u. Jong PSV - SC Cambuur, Jong AZ - Telstar, 18.30u. Competitie reserveteams BV 18.30u. 8 duels # DINSDAG Training De Mijnstreek RKHBS 19.30 - 21.00u., met snacks, Champions League 6e en laatste pouleduels 8 wedstrijden 18.55u. & 21.05u. # Deze voetbalagenda wordt regelmatig ververst # Voor voetbal gerelateerde programma's op TV kijk in voetbalweekblad VI #

INTERN DE MIJNSTREEKNIEUWS

Posted by [email protected] on 7 december, 2018 om 3:45
# INTERN DE MIJNSTREEKNIEUWS # Met het herstel van RON verloopt het ook nog niet zo goed. Door een beknelde zenuw in zijn onderrug heeft hij hevive pijnen in zijn linkerbeen. Maandag moet hij weer naar de neurochirurg en omdat het al 3 maanden duurt wil men waarschijnlijk operatief gaan ingrijpen. Wij wensen hem veel sterkte toe met alles # MARVIN gisteren vanwege een vriendendienst een jeugdwedstrijd bij de jongens onder 11 floot. Altijd leuk zoiets # Op de site van IN DE WANDELGANGEN staat een... Lees de volledige post »

DE MIJNSTREEK NIEUWTJES

Posted by [email protected] on 6 december, 2018 om 7:35
# DE MIJNSTREEK NIEUWTJES # Onze nieuwe leden DELANO, JORDI en JOEY officieel COVS lid zijn geworden en ze kunnen nu overal aan meedoen. Als WESLEY en RIK binnenkort ook nog lid zouden worden (graag snel als het kan !) kunnen we het jaar positief afsluiten met het mooie aantal van 40 leden ! # We hebben er deze week voor zover u dat nog niet gezien heeft, 2 nieuwe rubrieken bij op de site. En wel OUDER WORDEN, BEST LEUK HOOR ! en een QUIZ RONDOM HET AMATEURVOETBAL. De laatste blijft wel alleen b... Lees de volledige post »

QUIZ RONDOM HET AMATEURVOETBAL (2)

Posted by [email protected] on 5 december, 2018 om 13:55
# QUIZ RONDOM HET AMATEURVOETBAL (2) # Vorige week kondigden we de nieuwe quiz aan en hier is hij dan. Allereerst de oplossing van onze proefvraag. De te vinden club was WALRAM, dat enkele tientallen jaren geleden op de 2e speeldag met 10-1 verloor bij Schuttersveld en toch nog kampioen werd, maar wel met een negatief doelsaldo. Zelden vertoond zoiets. We willen in deze quiz weer 10 vragen stellen. Maar we stellen wel regels. Bij ontvangen van 3 of minder oplossingen stoppen we na 3 vragen. Bij... Lees de volledige post »

DE MIJNSTREEKNIEUWS

Posted by [email protected] on 5 december, 2018 om 5:05
# DE MIJNSTREEKNIEUWS # Het dinsdag weer eens gezellig druk was op de training met 9 actievelingen en daarnaast nog 3 personen die als trio optraden bij een oefenwedstrijd van RKHBS. THEO, die nog herstellende is van een blessure deed ook alweer mee. En alweer een nieuwe jonge scheidsrechter die meedeed in de persoon van RIK BORMANS van de Heerlerbaan.Toeval of niet. Later op de avond kreeg FRED een aanstelling om komende zaterdag als begeleider te fungeren bij diezelfde RIK ! Verder was JACK oo... Lees de volledige post »

TUSSENSTAND DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL

Posted by [email protected] on 5 december, 2018 om 4:50
# TUSSENSTAND DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL # Het is spannend in DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL. Zes deelnemers staan in totaal slechts 16 punten van elkaar af. Ze maken allen derhalve nog kans op de eindzege. De tussenstand is als volgt : 1. DENNIS 536P.+20. 2. ROGER 1 532P.+24. 3. MICHEL 531P.+35. 4. TEI 528P.+34. 4. JOHAN 520P+42 TOM 520P+21. 7. MARCEL 497P+14. 8. ROGER 2 496P+23. 9. FRED 495P.+29. 10. BART 494P.+24. 11. FRANS 483P.+24. MARVIN 483P.+23. 13 EASY RIDER 434P.+12. 14. REN... Lees de volledige post »

OUDER WORDEN, BEST LEUK HOOR !

Posted by [email protected] on 4 december, 2018 om 11:30
# OUDER WORDEN, BEST LEUK HOOR ! # Omdat we bij onze vereniging best een groot aantal oudere leden hebben hebben we speciaal voor hun een nieuwe rubriek gemaakt, die een keer in de week wordt ververst. Hierbij de eerste aflevering. 1. JE HEBT HEUS NOG GEEN REKENMACHINE NODIG OM JE LEEFTIJD TE BEREKENEN # 2. ALS JE NIET MEER VINDT WAT JE KWIJT BENT, DAN KOOP JE TOCH GEWOON EEN ANDER EXEMPLAAR ! # 3. JE HEBT ALLES EENS GEZIEN, OOK AL WEET JE NIET EXACT MEER WAAR EN WANNEER ! # 4. DE MENSEN GAAN UI... Lees de volledige post »

AANSTELLINGEN SENIOREN, JEUGD ZATERDAG 15 DECEMBER

Posted by [email protected] on 4 december, 2018 om 8:05
# AANSTELLINGEN ZATERDAG 15 DECEMBER # SENIOREN 1KL C ZA 15.00u. GJS - WNC ASR2 TOMMIE COLEN, JEUGD Eredivisie 15.00u. Vitesse JO19 - Ajax JO19 ASR1 DELANO KUSTERS #

AANSTELLINGEN SENIOREN ZONDAG 16 DECEMBER

Posted by [email protected] on 4 december, 2018 om 8:05
# AANSTELLINGEN SENIOREN ZONDAG 16 DECEMBER # 14.00 u. 1e KL SV Venray - EHC ASR2 DELANO KUSTERS, ZSV Deurne -v.v. Schaesberg ASR1 TOMMIE COLEN, 2e KL Heksenberg - SV Simpelveld ROGER WILBRINK, 14.30u. Sparta '18 Sevenum -Vianen Vooruit MARVIN LAHAYE, 14.00u. Eijsden - Haelen MARCO BOS, 4e KL Bunde - RKHSV, DBSV - Daalhof (derby) FRANK HALMANS, Horn - DES Swalmen LUC VEKENS, RES 2e KL 11.00u. Caesar 2 - DESM 2 JORDI SCHOFFELEN # AFGEMELD : DENNIS # GEBLESSEERD THEO, RON # N.N.B., TOM, FRED, MA... Lees de volledige post »

NIEUWSSIGNALEN

Posted by [email protected] on 4 december, 2018 om 5:10
# NIEUWSSIGNALEN # Kijkende na de aanmeldingen op DE MIJNSTREEK app over het trainingsbezoek lijkt het ondanks het goede weer niet zo druk te gaan worden. Wel bij de oefenwedstrijd op hetzelfde tijdstip van RKHBS, waar men zelfs in de rij staat om er aan mee te mogen doen ! # De leden gisteren een mail van onze secretaris hebben gehad inzake het lidmaatschap van DE MIJNSTREEK over het wel of niet bij de COVS blijven. Leest u het allemaal eens rustig en goed door # DENNIS nog altijd de trotse k... Lees de volledige post »

AANSTELLINGEN ZAALVOETBAL MAANDAG 10 DECEMBER

Posted by [email protected] on 3 december, 2018 om 16:45
# AANSTELLINGEN ZAALVOETBAL # MA 10 DEC BEEK DE HAAMEN 20.30u. Neerbeek/Bandenc.Ge.1 RA. DENNIS WETZELAAR , GULPEN NV TVC GULPEN 19.00u. ZVV Gulpen/Galouppe 1 - ZVV De Kilo 1 SR JEU VAN DE BOSCH # RON en THEO zijn geblesseerd #

NIEUWSBODE

Posted by [email protected] on 3 december, 2018 om 8:40
# NIEUWSBODE # DAVID zich voor een wedstrijd van Roda JC dicht bij huis vanavond heeft afgemeld. RAYMOND neemt als inval assistentscheidsrechter graag zijn plaats in # TOM gisteren door vervoersproblemen helaas toch niet in actie is kunnen komen. We vonden de aanstelling helemaal in Bergen op Zoom ook wel wat raar voor een 3e klasser ! # We in december niemand hebben bij DE MIJNSTREEK die jarig is. Die maand is trouwens al duur genoeg ! #

NIEUWSPUNTEN

Posted by [email protected] on 29 november, 2018 om 18:30
# NIEUWSPUNTEN # We feliciteren van harte TOM DRAGSTRA met zijn 23ste verjaardag op vrijdag 30 november. Het cadeau kreeg hij vorige week al toen hij na maandenlang blessureleed weer een competitieduel kon gaan leiden. Wij wensen hem een mooie feestdag toe en zondag opnieuw een leuke wedstrijd op weer een iets hoger plan. Hij mag daarvoor helemaal naar de 3e klasse bij MOC '17 in Bergen op Zoom # Morgen de deelnemers aan De Mijnstreek Eredivisie Toto weer de voorspellingen voor de nieuwe speel... Lees de volledige post »

VOETBALVARIA (7) ASSISTENTEN

Posted by [email protected] on 29 november, 2018 om 8:10
# VOETBALVARIA (7) ASSISTENTEN # Veel werd en wordt er de laatste tijd gepraat en geschreven over het matige niveau van de assistentclubscheidsrechters. De clubs doen er m.i. ook veel te weinig aan om de kwaliteit van deze mensen te verbeteren. De meesten hebben in het verleden gevoetbald of doen dat nog en moeten toch wel wat meer ervan weten. Aan de andere kant zie ik zoals 2 weken geleden weer dat men niet eens iemand heeft om bij de jeugd te vlaggen. Dan wordt een oudere, waarschijnlijk de o... Lees de volledige post »

QUIZ RONDOM HET AMATEURVOETBAL

Posted by [email protected] on 28 november, 2018 om 9:30
# QUIZ RONDOM HET AMATEURVOETBAL # Een aantal weken geleden lieten wij u weten dat we in december met een nieuwe QUIZ zouden komen. De voorbereidingsfase hiervan is nu achter de rug en binnen enkele weken starten we ermee. We proberen weer 10 vragen te bedenken inzake het thema RONDOM HET AMATEURVOETBAL. Over een vraag kunt u alvast nadenken. WELKE AMATEURCLUB UIT HET HEUVELLAND WERD EEN AANTAL JAREN GELEDEN KAMPIOEN MET EEN NEGATIEF DOELSALDO, WAT EEN UNICUM IS GEBLEVEN ? Tot binnenkort #

NIEUWSNOTITIES

Posted by [email protected] on 28 november, 2018 om 4:15
# NIEUWSNOTITIES # Dinsdag weer " DE SCHEIDSRECHTER " het digitale vakblad van de landelijke COVS is verschenen # Op de training dinsdag slechts 7 leden aanwezig waren, waarvan 4 assistent-scheidsrechters. Er daarom ook geen snacks zijn geserveerd, want een aantal ervan ging ook al eerder weg # Enkele nieuw aangemelde leden pas officieel lid zijn en mee mogen doen met de activiteiten zoals het zaalvoetbaltoernooi, als men de contributie betaald heeft. Dus doe dit gewoon even. Op onze site staat ... Lees de volledige post »

Rss_feed