Nieuws

overzicht:  volledig / samenvatting

NIEUWSUUR

Posted by [email protected] on 14 oktober, 2018 om 11:10
# NIEUWSUUR # We feliciteren de volgende jarige in oktober en en wel ROBIN HENSGENS die maandag 15 oktober 25 jaar wordt. En wensen hem een mooie dag toe samen met zijn famile en vrienden # Diezelfde ROBIN kan zijn verjaardag wel niet uitgebreid gaan vieren want hij is door de KNVB aangesteld als 4e official in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong PSV - Jong AJAX ! # In 2019 bestaat DE MIJNSTREEK 95 jaar. Omdat dit geen officieel jubileum is gaan we dit ook niet vieren. 5 jaar later, bij het 100... Lees de volledige post »

WEEKENDNIEUWS

Posted by [email protected] on 13 oktober, 2018 om 7:05
# WEEKENDNIEUWS # TOMMIE, alhoewel de competitie pas enkele weken oud is al regelmatig bijna elke week bij dezelfde clubs wordt aangesteld als assistent in de 1e Klasse. En dat vinden wij wel vreemd. Er is toch keuze genoeg lijkt ons zo om dit telkens af te wisselen en even na te kijken waar je iemand in gaat zetten. Nadat hij dit gemeld had, kreeg hij voor volgende week een andere aanstelling in het Brabantse bij v.v. Nemelaer. En dat lijkt ons een leuke afwisseling # Op het DK in Eindhoven hee... Lees de volledige post »

VAR-TRAINING UEFA-ARBITERS IN KNVB ARAG REPLAY CENTER

Posted by [email protected] on 12 oktober, 2018 om 16:55

VAR-TRAINING UEFA-ARBITERS IN KNVB ARAG REPLAY CENTER

Terwijl Oranje zich een paar velden verder op de KNVB Campus voorbereidt op de interlands tegen Duitsland en België, wordt in het ARAG KNVB Replay Center door 24 UEFA-scheidsrechters uit verschillende landen druk geoefend met de VAR. De reden: volgend jaar doet de videoscheidsrechter zijn intrede in de Champions League.


De faciliteiten hier zijn geweldig en het veld ligt op loopafstand

De bi...

Lees de volledige post »

AMATEURVOETBALSEIZOEN START OOK IN 2019 WEER EIND AUGUSTUS

Posted by [email protected] on 12 oktober, 2018 om 16:40

AMATEURVOETBALSEIZOEN START OOK IN 2019 WEER EIND AUGUSTUS

Net als in de voorgaande twee seizoenen wordt er ook in het amateurvoetbaljaar 2019/’20 na de zomer afgetrapt. Uit onderzoek onder veel betrokkenen uit het amateurvoetbal kwam deze situatie wederom naar voren als de meest geschikte startperiode. Eind augustus staan de eerste wedstrijden op het programma


De beslissing is genomen op basis van een enquête, waar 3.500 leden uit het amateurvoetbal aan heb...

Lees de volledige post »

VOETBALAGENDA DEZE WEEK

Posted by [email protected] on 12 oktober, 2018 om 8:25
# VOETBALAGENDA DEZE WEEK # MA.15 OKT. Keuken Kampioen Divisie 20.00u. Jong PSV - Jong AJAX 4e official ROBIN HENSGENS, Nations League o. Spanje -Engeland en IJsland - Zwitserland # DINSDAG TRAINING DE MIJNSTREEK 19.30-21.00u. RKHBS. Met later op de avond SNACKS. v.a. circa 21.00u. KAARTEN en FIFA VOETBAL GAME, Competitie 2e elftallen BV 18.30u. NAC - Fortuna Sittard, 14.00 en 16.00u. Kwalificatie Afrika Cup, 18.30u. EK Kwalificatie Jong Oranje - Jong Oekraine,, 20.25u. Oefeninterland 20.45u.Bel... Lees de volledige post »

AANSTELLINGEN ZAALVOETBAL MAANDAG 15 EN WOENSDAG 17 OKTOBER

Posted by [email protected] on 12 oktober, 2018 om 8:20
# ZAALVOETBAL # MA. 15 OKT. BRUNSSUM TREEBEEK 19.30u. Koutenveld 2 - ZVV Zittert 1 SR JEU VAN DE BOSCH, GELEEN GLANERBROOK 20.00u. ZVV Awt Gelaen 1 - ZVV Serum 1 SECR. THEO LEMMENS # WO. 17 OKT. SITTARD KLEESJ 21.15 u. FSG 1 - Beringe 1 SECR. THEO LEMMENS #

NIEUWSNOTITIES

Posted by [email protected] on 12 oktober, 2018 om 5:05
# NIEUWSNOTITIES # Het was fijn om te zien dinsdag op de training. 2 nieuwe kandidaatleden die mee deden. JOEY en JORDY. Als het er 3 waren geweest hadden we ze meteen de 3 J 'S genoemd ! De laatste volgt de BOS Cursus en was meteen fanatiek bezig want hij had op de training een zwart scheidsrechterpak aan ! Zondag gaat MARVIN hem begeleiden en kan hij zijn kunsten laten zien. Het liefst hebben we natuurlijk elke week een nieuwe scheidsrechter op bezoek op de training, maar dat blijft voorlopig ... Lees de volledige post »

NIEUWS OP WEER EEN ZONNIGE DAG !

Posted by [email protected] on 11 oktober, 2018 om 8:10
# NIEUWS OP WEER EEN ZONNIGE DAG ! # Voor het kaarten komende dinsdag na de training hebben zich opgegeven op dit moment : THEO, TEI, JOS en FRED. En onze 2 PIETEN (geen zwarte !), JO en RINUS zullen normaal ook wel meedoen. Dan zijn we bij het kaarten al redelijk goed bezet. Voor het FIFA VOETBALGAMEN pas RAYMOND en LORENZO. Wie volgt ? # MARVIN is zondag aangesteld als begeleider van BOS cursist JORDY, terwijl hij eigenlijk normaal alleen op zaterdag begeleid en op zondag zelf fluit. Daar hee... Lees de volledige post »

NIEUWSRONDE

Posted by [email protected] on 10 oktober, 2018 om 11:20
# NIEUWSRONDE # TOMMIE vanaf de maand november ook weer op zaterdag gaat vlaggen # ROBIN zaterdag een hele verre reis voor de boeg heeft. Hij mag namelijk een van de verst gelegen clubs ONS Sneek tegen de amateurs van AJAX fluiten. Hij heeft al ervaring met deze afstand want vorig seizoen was hij al eens bij Harkemase Boys, wat volgens ons nog een klein stukje verder ligt. Wij wensen onze wereldreiziger een voorspoedige en goede reis toe # Dan komen er volgend seizoen geen SNACKS meer op dinsdag... Lees de volledige post »

DE WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER

Posted by [email protected] on 10 oktober, 2018 om 7:00
# DE WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER # Zoals we in de nieuwsrubriek gisteren al lieten weten werd Piet den Uijl nog goed bedacht zondag bij Groene Ster in het kader VAN DE WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER. En natuurlijk ook zijn collega en de assistenten bij de hoofdklassewedstrijd daar. Piet heeft ook een mail gestuurd naar De Limburger over het verhaal met de scheidsrechter die maandag in de krant stond en niets gekregen had. Hij attendeerde erop dat dat bij hem wel gebeurt was en ook aandacht verdiende... Lees de volledige post »

NIEUWSKRABBELS

Posted by [email protected] on 9 oktober, 2018 om 16:20
# NIEUWSKRABBELS # ROGER liet ons weten dat hij opnieuw geblesseerd is geraakt en vermoed dat er een spier in zijn rug geblokkeerd is en hij ook moeizaam kan lopen en rennen al helemaal niet. En daarnaast nog enkele andere klachten heeft. Deze week bezoekt hij de fysiotherapeut en hoopt dan meer te horen. Wij wensen hem een spoedig herstel toe # Op de site IN DE WANDELGANGEN staan een aantal wedstrijdverslagen van afgelopen weekeinde waarbij leden van onze vereniging in actie zijn gekomen. Zoals... Lees de volledige post »

FRED STOPT ALS BESTUURSLID, IRIS BLIJFT ONDERSTEUNEND BESTUURSLID

Posted by [email protected] on 9 oktober, 2018 om 9:30
# FRED STOPT ALS BESTUURSLID EN IRIS BLIJFT # Na 2 periodes van in totaal liefst 25 jaar stopt FRED op de jaarvergadering als bestuurslid. IRIS die eerst ook zou stoppen, blijft wel erbij als ondersteunend lid. Omdat het bestuur het belangrijk vind dat het bestuur uit 7 personen blijft bestaan zal de voorzitter binnenkort contact opnemen met een van onze leden met de vraag of hij ook toe wil treden tot het bestuur. Op onze eerdere oproep hierover heeft zich namelijk nog niemand gemeld. Dit lid ... Lees de volledige post »

AANSTELLINGEN SENIOREN ZONDAG 21 OKTOBER

Posted by [email protected] on 9 oktober, 2018 om 9:10
# AANSTELLINGEN SENIOREN ZO. 21 OKT. 14.30u. Minor - De Meern ASR2 DAVID KLOEKKE, Nemelaer - SV TOP 1e ASR TOMMIE COLEN, Spcl. Irene - Venhorst MARCO BOS, Volharding - Heeswijk MARVIN LAHAYE, SCM -RVU TEI ICKENROTH, Spaubeek -DVO THEO LEMMENS, Lindenh./Heidebl.comb. - FC Geleen Zuid (derby) RON BEMELMANS, Willem 1 - SCG FRANK HALMANS, WDZ - Eikenderveld MIKE JANSSEN, Sp. Sittard - FC Maasgouw LUC VEKENS, # Ook een aanstelling gehad en staat hij hier niet vermeld. Dan is ons dat niet bekend. Geef... Lees de volledige post »

AANSTELLINGEN JEUGD EN SENIOREN ZATERDAG 20 OKTOBER

Posted by [email protected] on 9 oktober, 2018 om 9:05
# AANSTELLINGEN JEUGD EN SENIOREN ZA. 20 OKT. # ?

AANSTELLING KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE MAANDAG 15 OKTOBER

Posted by [email protected] on 9 oktober, 2018 om 8:55
# MA.15 OKT. # Keuken Kampioen Divisie 20.00u. Eindhoven Herdgang Jong PSV - Jong AJAX 4e official ROBIN HENSGENS #

NIEUWSSNIPPERS

Posted by [email protected] on 8 oktober, 2018 om 15:55
# NIEUWSSNIPPERS # We feliciteren vandaag PIET DEN UIJL met zijn 68ste verjaardag op woensdag 10 oktober. En wensen hem een mooie dag toe samen met zijn familie en vrienden # RAYMOND een van onze vaste trainingbezoekers dinsdag niet aanwezig kan zijn omdat hij in Zeist bij de KNVB een bijeenkomst over media training volgt. Wij hem daarmee veel succes toewensen # Scheidsrechter Pieter Jan Kox die vorig seizoen gestopt was bij de senioren en bij het talententraject zat weer opnieuw begonnen is, m... Lees de volledige post »

TUSSENSTAND DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL

Posted by [email protected] on 8 oktober, 2018 om 8:25
# TUSSENSTAND DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL # De nieuwe stand na de wedstrijden van afgelopen zondag in DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL is als volgt : 1. (1) BRINKMEISTER 314P.+33. 2 (2) BRINKMEISTER 2018 313P.+39. 3. (3) JOLIBEE 308P.+42. 4. (4) CATELAANSE SUPERBOER 300P.+41. 5. (5) FC JAN BOEL 287P.+42. 6. (11) SPIKE 283P.+50. 7. (9) FC-SCHWALBE 281P.+46. 8.(6) ARBITRO 278P.+38. 9. (12) KOEMPEL FC 275P.+44. 10. (6) FRENSKUHHHHH 273P.+33. 11. (8) TEIKELTJE 271P.+33. 12. BARTOVSMIRNOFF 270... Lees de volledige post »

NIEUWS OP MAANDAG

Posted by [email protected] on 8 oktober, 2018 om 8:10
# NIEUWS OP MAANDAG # Op de site IN DE WANDELGANGEN een beeldverslag staat van de wedstrijd Rood Groen - Kerkrade West waar MIKE zondag gefloten heeft # In het kader van DE WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER kreeg PIET DEN UIJL zondag bij Groene Ster een POWER BANK (mobiele oplader voor telefoon e.d.). Altijd leuk als men aan de arbitrage denkt. En ook dagblad De Limburger had aandacht voor de scheidsrechter middels een artikel in de maandageditie met een arbiter. Als er leden zijn die ook ergens iets g... Lees de volledige post »

WEEKENDNIEUWS

Posted by [email protected] on 6 oktober, 2018 om 18:40
# WEEKENDNIEUWS # In de 4e klasse B valt ons op dat van de 7 wedstrijden er liefst 5 door onze leden en een 6e door een ex-lid worden bezet. Bijna een DE MIJNSTREEK klasse dus. Het enige andere duel is toebedeeld aan een verdwaalde Maastrichtenaar ! # HANS BOESSEN uit Elsloo weer teruggekeerd is bij de KNVB. Niet als rapporteur, maar als begeleider. Altijd goed om te horen zoiets. JACK een heuse topper bij de jeugd en wel het treffen tussen de boys van RODA JC O13 - Vitesse O13 kreeg ! GER als s... Lees de volledige post »

VOETBALVARIA (5)

Posted by [email protected] on 3 oktober, 2018 om 14:10
# VOETBALVARIA (5) # Afgelopen zondag was de eerste minuut uitermate belangrijk bij een aantal amateurduels. Bij VCH in Hout - Blerick brak een speler al in de 1e minuut zijn been en werd omdat er lang te gewacht moest worden op de ambulance niet meer verder gespeeld. Marvin moest bij De Ster - Heer ook al binnen de minuut een strafschop geven aan de thuisclub en bij het duel waar ik zelf aanwezig was EMS -DES Swalmen leverde de eerste aanval van de thuisclub al binnen 40 seconden een doelpunt o... Lees de volledige post »

Rss_feed