Nieuws

overzicht:  volledig / samenvatting

QUIZ WATERSPORTEN (3)

Posted by [email protected] on 16 augustus, 2018 om 5:40
QUIZ WATERSPORTEN (3) Vraag 2 was volgens ons supereenvoudig en de te vinden naam WATERPOLO zal iedereen wel snel gevonden hebben. Dan gaan we meteen door naar vraag 3. Ditmaal hebben we de letters van een natte sport door elkaar gehusseld. Aan u de taak om via puzzelen de juiste volgorde en naam te vinden. - REINTWSEAK - Veel plezier en succes ermee #

NIEUWSROTONDE

Posted by [email protected] on 16 augustus, 2018 om 5:30
NIEUWSROTONDE # ROBIN heeft woensdag in Zeist bij het TTBV zowel de FIFA test als de spelregeltoets met goed gevolg afgelegd, wat wij fijn vinden voor hem # We hebben eens een blik geworpen op de aanmeldingen voor de verschillende cursussen van de KNVB en daarbij viel ons op dat er voor de opleiding tot assistentscheidsrechter nu al 7 aanmeldingen zijn. Dat zijn er best al veel en als dat zo door blijft gaan hebben we misschien in de loop van het seizoen eindelijk eens de hele 1e klasse bezet me... Lees de volledige post »

NIEUWSVARIA

Posted by [email protected] on 15 augustus, 2018 om 2:50
NIEUWSVARIA # We hebben op de homepage alle resterende verjaardagen van onze leden van dit jaar vermeld. Zoals u ziet is de maand december niet vermeld, omdat dan ook niemand jarig is # Het was gisteren heel rustig op de trainingsavond, vooral vanwege de oefenwedstrijden waar een aantal vaste leden bij aangesteld waren. Alleen PIET DEN UIJL trainde en 3 andere aanwezigen niet. De persoon die altijd als laatste weggaat was er natuurlijk ook en vroeg aan barman FRED waar de snacks bleven. Die blev... Lees de volledige post »

NIEUWSRONDE

Posted by [email protected] on 13 augustus, 2018 om 9:25
NIEUWSRONDE # Het zal op de training dinsdag wel wat minder druk zijn dan normaal. Want een aantal leden dat regelmatig de training bezoekt zoals THEO, MARCO, MARVIN en FRANK zijn aangesteld bij een wedstrijd voor het Heerlens kampioenschap # Daarnaast moet ROBIN woensdag in Zeist de FIFA test en spelregeltoets maken en wil zich hiervoor goed voorbereiden en geen kans lopen om een blessure op te lopen. Wij wensen hem veel succes toe ermee # Dan is het ook eens tijd om TOM een compliment te geven... Lees de volledige post »

VERKEER EN VOETBAL (4)

Posted by [email protected] on 13 augustus, 2018 om 9:05
VERKEER EN VOETBAL (4) Op de weg wordt vaak afgegeven op het vrachtverkeer. De vrachtwagens, bestelbussen, bussen, enz. rijden niet snel genoeg en houden het verkeer op, terwijl ze juist belangrijk werk doen. Op het voetbalveld wordt vaak afgegeven op kleine en flinke scheidsrechters terwijl die ook hun best doen en niet te missen zijn. Ze zouden zich niet snel genoeg verplaatsen en door hun uitstraling krijgen ze minder waardering als arbiters die sma, snell en lang zijn. Vreemd allemaal, maar ... Lees de volledige post »

TRAININGSBEZOEK WORDT DIT JAAR BIJGEHOUDEN !

Posted by [email protected] on 13 augustus, 2018 om 3:45
# Vanuit de ontspanningscommissie is het idee ontstaan om dit jaar het trainingsbezoek op dinsdag wekelijks bij te gaan houden en aan diegene die op het eind van het seizoen het vaakst getraind heeft een prijs te geven. Een goed initiatief. De tussenstand zal niet wekelijks gepubliceerd worden op de site. Robin heeft een excelbestand gemaakt om het bij te houden. Misschien is het leuk om diegene die telkens als laatste de trainingsavond verlaat ook een prijs te geven voor zoveel clubliefde. Al b... Lees de volledige post »

DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL WEER VAN START

Posted by [email protected] on 13 augustus, 2018 om 3:25
# De eerste speeldag in de eredivisie zit er weer op. En dus ook die van DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL. Met ditmaal 16 deelnemers waaronder een aantal niet leden. Na de eerste speelronde is de stand aan kop als volgt : 1. BRINKMEISTER! (ROGER) 40P. 2. ARBITRO (FRED) 35P. CATELAANSE SUPERBOER (TOM) 35P. 4. FRANSKUHHHHH (FRANS) 31P. 5. FC SCHWALBE (MARCEL) 29P. #

VOETBALAGENDA

Posted by [email protected] on 12 augustus, 2018 om 3:30
VOETBALAGENDA # VRIJDAG Start KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE 9 duels w.o 20.00u. Roda JC - Jong Ajax, 20.00u. MVV - TOP OSS # ZATERDAG EREDIVISIE 4 duels w.o. 18.30u. VVV Venlo -Ajax, 20.45u. Fortuna Sittard - PSV # ZONDAG EREDIVISIE 4 duels, Landelijke KNVB Beker 1e voorronde # MAANDAG KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE 20.00u. Jong AZ - Almere City FC #

WEEKENDNIEUWS

Posted by [email protected] on 11 augustus, 2018 om 15:15
WEEKENDNIEUWS # Raymond zaterdag in Zeist met succes de FIFA test voor assistentscheidsrechters heeft afgelegd en ook bij de spelregeltoest voldoende vragen goed had. Een goede start derhalve # TOM nog niet helemaal herstelt is van zijn langdurende blessure. Komende week heeft hij weer overleg met zijn huisarts over het verdere vervolg # Het nog 6 weken duurt voordat de competitie begint en 3 weken tot de 1e bekerronde start. Het lijkt nog ver weg, maar het gaat vaker sneller als men denkt ! #

QUIZ WATERSPORTEN (2)

Posted by [email protected] on 11 augustus, 2018 om 11:05
QUIZ WATERSPORTEN (2). De oplossing op vraag 1 was niet zo moeilijk. De te vinden sporten waren MEERKAMP en/of TIENKAMP. In het woord MEER kwam de relatie tot water naar voren. VRAAG 2. Uit een omschrijving moet u de water gerelateerde sport zien te vinden. IN DEZE SPORT ZIJN DE NEDERLANDERS ERG GOED. MET NAME DE VROUWEN. ZIJ WERDEN ONLANGS EUROPEES KAMPIOEN. DE HEREN BEHOREN TOT DE SUBTOP EN WERDEN TIENDE. EEN GEDEELTE VAN DE SPORT IS NOOIT GOED TE ZIEN. EEN SPORT MET BIJNA DEZELFDE NAAM WORDT... Lees de volledige post »

IS VOETBAL WEL NOG ZO LEUK ? JA EN NEE

Posted by [email protected] on 10 augustus, 2018 om 18:15
IS VOETBAL NOG WEL ZO LEUK ? JA EN NEE. Als je een aantal voorvallen bij het voetballen nader onder ogen neemt komt de vraag bij me op of het nog wel allemaal zo leuk is bij het voetballen tegenwoordig. Neem nou afgelopen week wat er gebeurde bij het duel om de JC schaal tussen PSV en Feyenoord. Jonge supporters van Feyenoord werd gevraagd of ze voor alle zekerbeid maar hun T-Shirt binnenstebuiten wilden dragen om eventuele problemen te voorkomen. Nou, als je al niet meer voor je favoriete club ... Lees de volledige post »

NIEUWSUPDATE

Posted by [email protected] on 10 augustus, 2018 om 12:05
NIEUWSUPDATE # De training afgelopen dinsdag door 9 personen bezocht werd. Het CL voetbal vanwege internet problemen niet bekeken kon worden. Maar er waren gelukkig wel snacks ! En de persoon die altijd als laatste weggaat dit nu ook weer uitertaard deed. # FRED ook komend seizoen weer coach is van DOMINIQUE PRICK uit Maastricht bij het OTS # We niet alle oefenduels van onze leden in een keer geplaatst hebben, want anders is het te onoverzichtelijk allemaal. Ongeveer een week van te voren komen... Lees de volledige post »

VOETBALVARIA

Posted by [email protected] on 10 augustus, 2018 om 3:25
# VOETBALVARIA # Vanwege de grote hitte afgelopen week had PIET DEN UIJL iets aparts bedacht tijdens zijn oefenwedstrijd tussen Eikenderveld en BSV/Limburgia. Hij stelde de trainers voor om 4x 22 minuten te spelen met telkens 5, 10 en 5 minuten drinkpauzes tussen door. Dat vonden ze prima. We weten alleen niet of hij na 88 minuten nog 5 minuten gepauzeerd alvorens de blessuretijd bij te tellen ! Toeval of niet, de wedstrijd eindigde in 2-2 en dat past ook weer goed bij 4x 22 minuten speeltijd.

NIEUWSBULLETIN #

Posted by [email protected] on 9 augustus, 2018 om 16:00
NIEUWSBULLETIN # Zaterdag moet RAYMOND samen met de andere assistentscheidsrechters uit de groepen A en B van de amateurs in Zeist de jaarlijkse FIFA test en spelregeltoets maken. Wij hem daarbij veel succes toewensen # Vrijdag heeft u de laatste kans om zich in te schrijven voor DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL. Meld u bij MARVIN als u niet weet hoe dit doen # De seizoensgids van weekblad VI is donderdag bij de abonnees bezorgd en ook verkrijgbaar in de winkel. Er staat veel informatie in voor... Lees de volledige post »

JOHN ZILLEN 50 JAAR GETROUWD

Posted by [email protected] on 9 augustus, 2018 om 3:30
# Ons lid JOHN ZILLEN is vandaag donderdag 9 augustus 50 jaar getrouwd, waarmee wij hem en zijn vrouw van harte mee feliciteren. Omdat het geestelijk met John wat minder goed gaat de laatste tijd wordt het feest gevierd in De Bronnenberg te Brunssum waar hij nu woont. Vanmiddag gaan Piet van Bree, Rinus Geerssen en Fred Lucassen het echtpaar namens onze vereniging bezoeken en feliciteren. John is tevens 40 jaar lid van DE MIJNSTREEK en krijgt dan ook de bijbehorende speld uitgereikt. Normaal wo... Lees de volledige post »

NIEUWSBODE

Posted by [email protected] on 8 augustus, 2018 om 18:20
NIEUWSBODE # Het aantal deelnemers aan onze DE MIJNSTREEK EREDIVISIE TOTOPOOL is gestegen naar 14/15. U kunt nog altijd meedoen want vrijdag start pas de eredivisie. Kijk op De Mijnstreek App of meld je bij MARVIN # WIL VERSLUIS gestopt is als aansteller van de rapporteurs bjij het zaalvoetbal. Zijn opvolger is ROBERT van het KLOOSTER # Er veel meer oefenwedstrijden worden gespeeld als dat wij vermelden bij de aanstellingen. Duels waarbij niet leden zijn aangesteld plaatsen we niet #

AANSTELLINGEN LEDEN OEFENDUELS

Posted by [email protected] on 8 augustus, 2018 om 5:50
#UP DATE WO. 15 AUG. # AANSTELLINGEN LEDEN # KAMPIOENSCHAP van HEERLEN ZA 18 AUG. 18.00u. NEC '92 - KCC'13 LUC VEKENS, 18.00u. Passart/VKC - Eikenderveld PIET DEN UIJL, WO. 22 AUG. 19.30u. Passart/VKC -KCC'13 TEI ICKENROTH, DO. 23 AUG 19.30u. FC Hoensbroek - Groene Ster THEO LEMMENS, 19.30u. Sporting Heerlen -RKHBS FRANK HALMANS, # KAMPIOENSCHAP van BEEKDAELEN Locatie v.v. Minor ZA. 18 aug. Telkens 30 min. 15.30u. Wijnandia - Vaesrade FRANK HALMANS, 16.05u. Minor -Alfa Sport TEI ICKENROTH, 16.... Lees de volledige post »

NIEUWSAFDELING

Posted by [email protected] on 7 augustus, 2018 om 9:40
NIEUWSAFDELING # BEN GROENVELD gestopt is als lid van de landelijke spelregelcommissie # De scheidsrechtersbegeleiders van onze vereniging MARVIN en FRED op 5 september een bijscholingsavond hebben in het home van de groep Weert. Er komt namelijk een nieuw begeleidingsformulier. TOM doet niet mee # Voor de themabijeenkomsten bij Bekkerveld op 11 september zijn nog 4 plaatsen beschikbaar en voor die bij v.v. Susteren 2. In Maastricht is er nog plaats genoeg #

QUIZ WATERSPORTEN (1)

Posted by [email protected] on 6 augustus, 2018 om 18:10
QUIZ WATERSPORTEN (1) Door het samenvoegen van enkele lettergrepen vind u een sport waarvan de naam op een of andere wijze WATER gerelateerd is. De sport die we zoeken heeft 2 benamingen. Beide kunt u uit de volgende zinnen samenstellen. HOOG IN DE BERGEN LAGEN TALLOZE KAMPJES DIE VERDEELD WAREN OVER MEERDERE HEUVELS. OP EEN GEDEELTE WAREN ZELFS ENKELE TIENTALLEN TENTEN VLAK TEGEN ELKAAR AAN GEZET EN GINGEN DE KAMPJES GEWOON IN ELKAAR OVER. Over een of twee weken komt de volgende vraag en u hoef... Lees de volledige post »

DE MIJNSTREEKQUIZ KOMT TERUG !

Posted by [email protected] on 5 augustus, 2018 om 9:15
# DE MIJNSTREEKQUIZ KOMT TERUG ! We gaan binnenkort weer beginnen met een nieuwe DE MIJNSTREEKQUIZ. Het onderwerp zijn ditmaal te vinden sporten die water gerelateerd zijn. Die komen dan in de te vinden sport zelf voor, of hebben een relatie met water. We gaan deze keer voor een tiental vragen in de vorm om een watersport te vinden via het samenvoegen van enkele lettergrepen uit een gegeven zin, of via een woordpuzzel en de gegeven letters in de goede volgorde te zetten en ook nog middels een cr... Lees de volledige post »

Rss_feed